Søg
Filter
Luk

Levering og returnering

Leveringssted

Vi levere  til adresser i Danmark.

Leveringstid

Se leveringstid ved de enkelte produkter.

Returnering.

Kontakt altid Asilla før du returnere en varer, det gør det nemmere for alle parter.  Email: info@Asilla.dk

Der er 14 dags fuld returret på vore varer (forbrugeraftalelovens § 17). Varerne kan enten ombyttes efter ønske eller krediteres. Varen skal returneres  i den leverede emballage. Retur retten gælder fra den dag du modtager varen.

Hvis returneringen skyldes fejl eller mangler ved det leverede produkt dækker Asilla returportoen.  Ved returnering af anden årsag dækker du selv returportoen.

Ved returnering af varer bedes du vedlægge faktura eller kopi af faktura. Skriv også gerne om grunden til at du returnere varen.

Vær opmærksom på nye regler omkring returnering:

Forbrugeren skal give sælger en utvetydig erklæring om fortrydelse af købet. Det er ikke længere nok – som i dag – at lade være med at modtage eller afhente varen.

Efter levering til forbrugeren er risikoen for varens hændelige undergang overgået til forbrugeren, og forbliver hos forbrugeren, indtil den er leveret tilbage til den erhvervsdrivende. Også selvom fortrydelsesretten er udnyttet. I dag er det sælger, der har risikoen for varens hændelige undergang, når fortrydelsesretten udnyttes, jf. forbrugeraftale-lovens § 20 stk. 2.

 

Returvarer sendes til Asilla Brunevang 111 2610 Rødovre

 

Reklamationsret 
Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret på alle varer (købelovens regler). Er der fejl eller mangler ved en vare kan du kontakte Asilla på info@asilla.dk med beskrivelse af problemet. Husk at oplyse dit faktura nummer